Fritatta cu verdeturi la cuptor

de lira in Vegan / Raw vegan, 11 Iul 2010 | 7008 vizualizari

 

Frittata este o versiune italiana a omletei care contine, in cele mai multe cazuri, cartofi

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi
  • 5 oua
  • 100 g branza de oi
  • patrunjel
  • oregano proaspat
  • cateva fire de hasme, cine nu are e ok si ceapa verde
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fritatta cu verdeturi la cuptor:

Cartofii se feliaza foarte subtire, cine vrea poate sa ii dea pe razatoare, dar mie mi s-a parut ca arata mai bine felii.

Se toaca patrunjelul si hasmele, frunzele de oregano se desprind de pe tulpina deoarece este destul de lemnoasa. Se pun cartofii intr-o oala cu apa clocotita cu sare si se lasa 2 minute , dupa care se pun la scurs.
Intr-un bol se bat ouale, se adauga verdeturile, branza si cartofii, se condimenteaza si se amesteca. Se unge o forma de tarta cu ulei, se toarna compozitia, se rade cascaval deasupra si se da la cuptor pt 40-50 minute la foc moderat

Daca ti-a placut reteta noastra "Fritatta cu verdeturi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu mustar la cuptor