Beef Andreea

de epurasha2bb in Vita, 16 Iun 2010 | 2036 vizualizari

 

am facut-o pentru fetita mea cea mare Andreea

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg vrabiora de vitel
  • 1 ceapa rosie
  • 100 g cascaval
  • 1 cartof
  • verdeata (marar,patrunjel)
  • 1 file piept de pui
  • 2 felii de bacon fara sorici
  • 2 felii dovlecel
  • sare,
  • piper,
  • ulei masline
  • 1 lingura crema de branza cu verdeturi Creme Bonjour
  • un bol de legume cubulete mazare, morcov si cartof
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Beef Andreea:

Se taia patrate din carnea de vita se bat cu ciocanul de snitzele, se sareaza si se pipereaza putin.Se toaca verdeata, feliile de dovlecel, pieptul de pui si ceapa rosie cubulete mici, se amesteca toate si se pune cu lingura din amestec in mijlocul patrateleor de carne de vita.Se ruleaza si se prinde cu scobitori.

Se incinge cuptorul si se aseaza rulourile unse putin cu ulei si invelite cu folie de aluminiu intr-o tava.Tot in tava alaturi de rulori puteti adauga pt.ornament niste flori sau fluturasi decupate din cartof cu forme de prajituri.Intre timp se pune mixul de legume la fiert in apa cu sare si cand sunt aproape gata se adauga o lingurita de ulei de masline.Se scot,se scurg bine de apa si cat sunt inca fierbinti se amesteca cu o lingura de crema de branza cu verdeturi Creme Bonjour.

Se aseaza pe farfurie legumele cu crema si in mijloc se aseaza 4 felii taiate din ruloul de vita. In mijlocul lor se aseaza cartoful copt fluturas sau floare.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Beef Andreea 37526
retete culinare - Beef Andreea 37527
retete culinare - Beef Andreea 37528
retete culinare - Beef Andreea 37529
retete culinare - Beef Andreea 37530

COMENTARII (7)

Rocsi 1

16.06.2010, 10:53

ce frumos

Laly 1

16.06.2010, 11:42

Ce de bunatati Epurash.Dupa dulce merge sarat

ela 1

17.06.2010, 00:22

nu puteam sa lipsesc,Medioto spunea ca nici o masa fara Ela

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D