Bibilica cu masline

de aura78 in Mancaruri cu carne, 17 Feb 2014 | 1019 vizualizari

 

Usor de facut ...si foarte buna .Te invit sa o probezi .

 

INGREDIENTE

  • -1 bibilica
  • -5 catei de usturoi mari
  • -2 -3 crengute de rozmarin
  • -100 g de masline negre fara samburi
  • -sare
  • -1 paharel ulei de masline
  • - 1/2 pahar de otet de vin rosu (otet culoarea rosie)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bibilica cu masline:

Spala bibilica si transeaz-o.

Intr-o cratita de teflon pune uleiul ,usturoiul taiat marunt,aseaza bibilica si adauga rozmarinul . Pune-o pe foc si intoarce din cand in cand bibilca pe toate partile .Cand vezi ca a prins putina culoare adauga otetul si pune la foc redus .Pune capacul si las-o sa fiarba pentru aproximativ 40 -45 de minute .Din cand in cand ,intoarce-o .Daca vezi ca este nevoie adauga foarte putina apa .In cazul meu nu a fost nevoie.   Cand ii lipseste 5 minute sa se termine,adauga maslinele intregi .

 

TIPS-URI

1

Rozmarinul daca este posibil foloseste-l cel verde (Nu cel uscat ) .

RETETA IN IMAGINI

Bibilica cu masline-0
Bibilica cu masline-1
Bibilica cu masline-2
Bibilica cu masline-3
Bibilica cu masline-4

COMENTARII (6)

tiby 1

18.02.2014, 08:43

_Alina_ 1

18.02.2014, 10:11

Rocsi 1

18.02.2014, 18:55

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20