Bibilică la cuptor

de Panacris in Mancaruri cu carne, 13 Mar 2014 | 22100 vizualizari

COMENTARII (26)

Panacris 1

13.03.2014, 20:55

Poza finală, nu prea e de top chef Dar s-a ”evaporat” așa de repede bibilica, și sincer nu puteam spune musafirilor, stop: se pozează

MotanLaOale 1

13.03.2014, 20:55

bine arata

Panacris 1

13.03.2014, 20:56

Bună a fost

Ina 1

13.03.2014, 20:58

Ah, ce-as manca eu niste colesterol d'ala

Panacris 1

13.03.2014, 21:00

Ina, nu are colesterol

Bunica 1

13.03.2014, 21:01

Mancatul a fost mai rapid decat preparatul

Panacris 1

13.03.2014, 21:02

Carnea de bibilici, o pasarea domestică, are atâtea beneficii și proprietăți, încât nu pot fi estimate. Carnea acesteia a devenit una dintre cele mai populare produse de pe masa rușilor. Este suculentă și scade de caloriile. Bogată în vitamine, mai ales în ceea ce privește complex de vitamina B, minerale și fier. Conținutul de acid și amino depășește carnea altor specii de păsări. Calitățile unice ale cărnii bibilicii, ca bază de nutriție sunt importante atât medical, dietetic, pentru copii și în sport. Mai mult, recent acest produs a fost înscrisă pe meniul celor mai inteligenți oameni din lume. La banchetul organizat câștigătorilor Premiului Nobel pentru anul 2013, persoanele au servit mâncăruri de bibilici cu morcovi și trufe Gotland aromate cu sos de ciuperci și maioneză de trufe.preluat de pe http://www.fermierul.md/cresterea-pasarilor/cresterea-picherilor/item/393-carnea-de-bibilica,-mancarea-preferata-a-ru%C8%99ilor-%C8%99i-a-oamenilor-inteligen%C8%9Bi-din-intreaga-lume/393-carnea-de-bibilica,-mancarea-preferata-a-ru%C8%99ilor-%C8%99i-a-oamenilor-inteligen%C8%9Bi-din-intreaga-lume.html

Ina 1

13.03.2014, 21:06

Cristina, asa zic eu la piele ) Desi multora nu le place pielea si-o arunca, eu as manca-o pe toata deodata, mai ales daca e facuta la cuptor

Panacris 1

13.03.2014, 21:09

Ina, nuuu, pielea, am dat-o deoparte că era tare grasă

Ina 1

13.03.2014, 21:14

Vaaaai Data viitoare o pui colet la Fetesti ))

Panacris 1

13.03.2014, 21:23

Așa ar trebui Ina Cotlet de ... la proțap în Fetești )

Constelatialeu 1

13.03.2014, 21:26

cand eram mica,imi aduc aminte ca am crescut bibilici,erau haioase...

GeorgiaA 1

13.03.2014, 21:27

Tu`i bibilica ei de treaba..

- Andreea - 1

13.03.2014, 21:42

Ela68 1

13.03.2014, 22:01

mi-a plouat in gura, arata the best . Cu pozitia sta cam prost, cam prea pe spate

simonacallas 1

13.03.2014, 22:19

Foarte bun si gustos

Dar as fi gustat si din bibilica de la Premiu' Nobil

jolygina 1

14.03.2014, 00:07

super nu am mancat niciodata

Bya Ralu 1

14.03.2014, 04:58

super!

simona72 1

14.03.2014, 07:38

Super sexoaza asta!!

Micutza Luana 1

14.03.2014, 07:52

ce bine arata bibilica

tiby 1

14.03.2014, 08:48

Satisfyyourcravings 1

14.03.2014, 09:07

Buna, tare buna!

Alexandra Burz 1

14.03.2014, 10:00

Pushaa 1

14.03.2014, 11:07

ce bronzata!

anca_rm 1

14.03.2014, 16:00

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

ieri la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

ieri la 11:25

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:21

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Crenvursti in aluat- Spicy corn dogs