Bietola cu costita de porc

de adasev12 in Mancaruri cu carne, 16 Iun 2011 | 6154 vizualizari

COMENTARII (23)

mihaelaM 1

16.06.2011, 18:12

bietola?sincer nu stiu ce e nu am mancat ,dar dai doar coastele?

adasev12 1

16.06.2011, 18:34

in Ro nici eu nu am mancat, dar aici este la ordinea zilei ( in Italia...) si se serveste i n general ca o salata....

lilik 1

16.06.2011, 20:07

Bine te-am regasit scumpo cum esti???ai nascut???
Bune astea si eu fac,dar cu cartofi si rosii...eu stiu ca e un fel de sfecla fara radacina,face doar frunze

adasev12 1

16.06.2011, 20:23

lilik iubita, te pup...uite n-am nascut inca,astept din clipa in clipa... ...eu nu prea stiam cum sa o gatesc...asa mi-a placut...da, ai dreptate ca seamana frunzele cu cele de sfecla ....pe aici e la moda...

Rocsi 1

16.06.2011, 21:01

ada unde ai plecat pana acum?

kamy 1

16.06.2011, 21:21

bine ai revenit stai putin pe aici si iara dispari nu ma vazut si nu am mancat bietola,dar sigur e buna

Lau 1

16.06.2011, 21:55

place

adasev12 1

16.06.2011, 22:55

rocsi, kamy...va pup fetelor...am avut probleme cu netul...apoi am avut o perioada mai nasoala...si nu prea aveam chef de net....dar acum am revenit in forta! va salut pe toate !

adasev12 1

16.06.2011, 22:56

sufletista....

mihaelar63 1

17.06.2011, 00:26

Cred ca e foarte gustoasa si vitaminizanta
Am si eu un plic de seminte pe care scrie ,, mangold''. Am dat o raita pe net la imagini si am descoperit ca e acelasi lucru cu bietola . Intr-adevar e din familia sfeclei , chiar i se mai spune si sfecla nemteasca .
Maine cand merg la gradina am sa seaman [ spre deosebire de spanac nu face vara samanta rapid ].

adasev12 1

17.06.2011, 08:45

mihaela...eu am vrut sa o traduc in romana , dsar nu mi-a dat nici un rezultat...asa ca am lasat-o cu denumirea italieneasca....aici se gateste simpla, se serveste cu parmigiano...in salate....sincer nu prea aveam idee cum sa o fac....asa am papat-o rapid, ca-mi place....

MotanLaOale 1

17.06.2011, 08:46

RuxyRux 1

17.06.2011, 11:15

Ce culoare superba

MIUTA 1

17.06.2011, 12:22

mamaieelena 1

17.06.2011, 15:50

aspectoasa si cred ca-i si gustoasa

adry88 1

17.06.2011, 15:52

ionela2682 1

17.06.2011, 16:58

Oare ce gust o avea.....! interesanta reteta!

mirela0911 1

17.06.2011, 18:49

o fi buna

adasev12 1

17.06.2011, 21:18

motane, pup
ruxy, mersi si pup
miuta....mersi

adasev12 1

17.06.2011, 21:18

mamaie, e buna, seamana la gust cu spanacul
eduard....

adasev12 1

17.06.2011, 21:19

ionela, cam ca si spanacul...e buna
mirela, este mersi

Bunica 1

20.06.2011, 11:43

Buna rau, dar si costitele......mmmmm !

iulia777 1

24.04.2012, 08:33

bietola inseamna sfecla. barbabietola este sfecla rosie. in acest caz se folosesc numai frunzele. sunt delicioase! pofta mare!

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui la punga cu sos picant de legume