Biscuiti cu ciocolata

de noiinbucatarie in Prajituri, 14 Feb 2016 | 539 vizualizari

 

Biscuiti deliciosi cu multa ciocolata, usor crocanti. Reteta o veti gasi si aici http://noiinbucatarie.ro/biscuiti-cu-ciocolata/

 

INGREDIENTE

  • 170 g unt
  • 6 linguri de zahar
  • 1 ou
  • 1 lingurita de praf de copt
  • 500 g faina
  • 1/2 lingurita coaja de portocala
  • 1 borcanel crema de ciocolata de 400 g.
Portii: 33
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu ciocolata:

Se mixeaza untul (moale, la temperatura camerei) cu zaharul. Se adauga oul si se mai mixeaza 1-2 minute sa se incorporeze. Adaugam faina, praful de copt si coaja de portocala si framantam. Va rezulta un aluat mai tare si nelipicios. Presaram faina pe suprafata de lucru si intindem poi cu sucitorul.Decupam cu forma de biscuiti sau cu un pahar si punem biscuitii intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se dau la cuptorul preincalzit 10-12 min. sau pana cand incep sa se rumeneasca. Nu ii lasam prea mult sa nu se intareasca. Din aceasta compozitie mi-au iesit 66 de biscuiti. Am lipit cate 2 biscuiti cu crema de ciocolata. Restul de ciocolata care mi-a ramas, aprox.200 g , am topit-o pe baie de aburi, am adaugat 3 linguri de ulei si am dat fiecare biscuite prin ciocolata. I-am pus pe un gratar si i-am dat la rece sa se intareasca ciocolata. Pofta buna!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Biscuiti cu ciocolata 427861
retete culinare - Biscuiti cu ciocolata 427862
retete culinare - Biscuiti cu ciocolata 427863
retete culinare - Biscuiti cu ciocolata 427864

COMENTARII (9)

MotanLaOale 1

15.02.2016, 08:52

Gherca Daniela 1

15.02.2016, 09:52

deliciosi!

noiinbucatarie 1

15.02.2016, 11:28

Multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55