Biscuiti cu scortisoara(Zimtwaffeln)

de marieta in Prajituri, 18 Dec 2011 | 2820 vizualizari

 

un fel de biscuiti copti in forma speciala ca de waffeln

 

INGREDIENTE

  • 500g unt,
  • 500g zahar,
  • 6 oua,
  • 200g alune de padure macinate,
  • scortisoara dupa gust,
  • cacao pt culoare,
  • esenta de vanilie si rom,
  • 750 faina alba,
  • si forma speciala pt waffeln,electrica sau daca nu aveti se pune un pic de faina mai mult si se intinde intr-o foaie subtire care se taie cu forme si se coc la cuptor.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cu scortisoara(Zimtwaffeln):

din toate ingredientele se framanta un aluat care se ia cu lingurita si se pune in fiecare forma apoi se preseaza inchizandu-se si se lasa la copt,cam 3 sau 4 minute.

daca nu avem masina se pune inca putina faina si se intinde intr-o foaie si se taie in diferite forme care se coc in cuptor in tava cu hartie de copt.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Biscuiti cu scortisoara(Zimtwaffeln) 138148
retete culinare - Biscuiti cu scortisoara(Zimtwaffeln) 138149
retete culinare - Biscuiti cu scortisoara(Zimtwaffeln) 138150
retete culinare - Biscuiti cu scortisoara(Zimtwaffeln) 138151

COMENTARII (17)

brunetica 1

19.12.2011, 13:10

cand e vorba de scortisoara , hop si eu , super

marieta 1

20.12.2011, 21:27

Bya Ralu 1

28.06.2012, 20:25

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D