Bomboane de dovleac

de Dea_Dea in Dulciuri, 20 Feb 2014 | 708 vizualizari

 

Cu ultimul dovleac :)

 

INGREDIENTE

  • 2 felii de dovleac
  • 3 linguri zahar
  • scortisoara
  • 100 gr ciocolata
  • 50 ml frisca
  • DECOR
  • nuca de cocos
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane de dovleac:

Dovleacul se da pe razatoare si se pune la calit cu zahar si scortisoara. Se lasa la racit si se fac bilutele. Se pune ciocolata pe farfurie si se pun bomboanele iar deasupra se pune nuca de cocos. Daca se doreste se pot da prin cioacolata.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Bomboane de dovleac 299262
retete culinare - Bomboane de dovleac 299263
retete culinare - Bomboane de dovleac 299264

COMENTARII (18)

Rocsi 1

20.02.2014, 14:44

Dea_Dea 1

20.02.2014, 15:59

multumesc

Micutza Luana 1

24.02.2014, 12:07

am vazut reteta asta odata la cireasa de pe tort o facuse Oana Roman ff interesanta

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S