Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
heeeeeeeeeeeiiiiiii, crapul este moldovenesc(nu borsul) ca e prins tocmai la Piatra Neamt........................daaaaaaaaaaaaaa, de George.
Este cald, va astept la o portie.
Ceapa, morcovul,ardeiul gras, pastarnacul se curata , se taie ca pentru ciorba si se pune in apa rece cu sare intr-o oala.Cand apa incepe sa clocoteasca se adauga si orezul.Cand zarzavatul este aproape fiert se adauga rosiile decojite si date prin razatoare si borsul.Se lasa circa 10-15 min sa fiarba borsul si apoi se adauga bucatile de crap.
Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust.Cand pestele este fiert se trage oala de pe foc si se adauga leusteanul.Se serveste calda alaturi de un ardei iute.
Este delicioasa!
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult