Branzoaice

de jolygina in Aperitive / Garnituri, 7 Iun 2013 | 3555 vizualizari

 

nu stiu daca asa se fac ,dar sotul meu vroia sa manance branzoaice si eu am facut o combinaite care a iesit bestiala

 

INGREDIENTE

  • 200 ml lapte
  • jumatate de cub de drojdie
  • o lingurita de sare
  • o lingurita de zahar
  • 200 g branza sarata
  • 2 oua (unul pentru uns )
  • 2 linguri de iaurt simplu
  • 50 gr seminte de susan
  • faina cam 500g ,daca mai e nevoie mai adaugati
  • 2 linguri de ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branzoaice:

Incalzim laptele si il amestecam cu drojdia, zaharul si sarea pana se topesc, apoi incepem sa adaugam faina in ploaie pana obtinem o coca ca pentru paine. Framantam bine si la sfasit adaugam cele 2 linguri de ulei, le incorporam bine si punem coca obtinuta la dospit circa 30 de minute, pana isi dubleaza volumul.

Intre timp pregatim umplutura: radem branza sarata, amestecam cu cele 2 linguri de iaurt si un ou, le amestecam bine .

Impartim coca si formam niste bulgarasi pe care ii intindem cu sucitorul. Punem cate o lingura de umplutura si le rulam, apoi le asezam in formele unse cu ulei. Le ungem deasupra cu ou si le presaram cu seminte de susan. Le coacem la 180 grade timp de 30-45 de minute.

Eu am facut si tava normala dar si in forma de briose, imi place mai mult cum au iesit

 

RETETA IN IMAGINI

Branzoaice-0
Branzoaice-1
Branzoaice-2
Branzoaice-3
Branzoaice-4
Branzoaice-5
Branzoaice-6
Branzoaice-7

COMENTARII (28)

_Alina_

_Alina_ 1

08.06.2013, 09:01

andreiioanamihaela

andreiioanamihaela 1

08.06.2013, 16:56

Ma torturezi cu bunataturile astea! te puuup!

jolygina

jolygina 1

08.06.2013, 19:43

lasa Ioana ca o sa vina vremea si cand o sa le facem inpreuna ,sau cel putin sa le savurezi si tu

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

 merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!