Briose

de Adele in Prajituri, 14 Oct 2014 | 1438 vizualizari

 

Numai bune pentru cei mici si de ce nu si pentru cei mari :D

 

INGREDIENTE

  • 3 oua.
  • 4 linguri zahar.
  • 4 linguri faina.
  • 10 gr praf de copt.
  • 1 iaurt banane 100 gr.
  • 1 banana .
  • 2 linguri cacao amara.
  • 50 gr ciocolata alba.
  • 20 gr unt.
  • zahar pudra.
Portii: 15
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose:

Se pun ouale intr-un vas si se mixeaza cu zahar pana devin spuma (10-15 minute) dupa care se adauga iaurtul si banana facuta piure si se continua sa se amestece cu un tel (lingura etc) de jos in sus. Se adauga faina si praful de copt, se amesteca bine dupa care se imparte compozitia in 2, intr-o parte se pune cacaoa, iar in cealalta ciocolata topita cu unt, pe care o lasam la racit inainte sa o folosim

Se pregatesc formele, se pune dupa placere din fiecare culoare, dupa care se da la cuptor pentru 15-20 minute la 180°.

Cand sunt gata se pudreaza cu zahar sau se pot servi cu crema de ciocolata.

Pofta buna!!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Briose 347079
retete culinare - Briose 347080
retete culinare - Briose 347081
retete culinare - Briose 347082

COMENTARII (30)

Adele 1

14.10.2014, 21:43

Ildi

alilianaa 1

14.10.2014, 21:51

tare bune

Adele 1

15.10.2014, 08:16

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21