Nu va suparati, dar ce faceti cu checul ramas dupa ce ati scobit briosele? Nu putem face risipa cu resturile din briosa. Nu ne recomandati si o reteta de bulete dulci? De exemplu, le putem faramita si sa le amestecam cu o crema, le dam prin nuca de cocos sau alune macinate, cu o glazura de ciocolata deasupra, ceva gen rafaelo. M-as bucura daca m-ati putea ajuta cu niste idei sau retete. Multumesc
Giana vad ca si tu esti plina de idei si deja ai gasit ce sa faci cu resturile de la briose...Gasesti f multe idei si retete pe site doar daca cauti. Sa vedem cand postezi tu prima reteta...o zi buna sa ai!!
Buna Giana. Sincera sa fiu noi l-am mancat cu lingurita ce am scos din briose pentru ca era foarte bun. Poti coace un mic blat, sau folosi biscuiti, piscoturi si pui intr-o tava blatul sau ce altcev folosesti, apoi faci o crema pe placul tau si deasupra pui aceste firimituri din briose. Sau poti face aceste praline: http://www.bucataras.ro/retete/praline-tiramisu-43676.html doar ca folosesti mai putine piscoturi daca pui ceea ce scoti din briose! Este la alegerea ta ce faci!
Va multumesc Rocsi si Simona pt raspuns. Nu am nici o intentie sa critic retete; doar caut solutii si idei practice pt a le pune in aplicare cu ajutorul bucatarasilor priceputi si inspirati precum dvs. Eu nu am timp pt poze si postat retete si recunosc ca nu am idei pt retete noi (nemaiauzite) pe care sa le impartasesc cu voi. Eu doar ma inspir din retetele voastre, delicioase de altfel, si apreciez atat munca voastra cat si preparatele culinare.
Giana stai linistita ca nu am luat-o ca pe o critica. Poti sa vii si cu retete pe care noi le stim aici caci avem cu siguranta de invatat ceva nou mereu, un truc sau orice altceva!