Praline Tiramisu

de Rocsi in Dulciuri, 24 Mar 2013 | 7743 vizualizari

 

Am adus desertul pentru aceasta duminica! Prea multe nu am de zis, decat ca sunt foarte bune si se topesc in gura. Adina multumesc mult pentru reteta.O sa le mai fac cu siguranta pentru ca sunt foarte bune pentru orice aniversare, pentru daruit, sarbatori sau pentru a le savura in orice alta zi cand avem pofta de dulce!

 

INGREDIENTE

  • 140 ml cafea calduta
  • 250 gr mascarpone
  • 24 piscoturi
  • 2 linguri crema de lichior de cappucino
  • 1 lingura zahar
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • 1 lingurita zahar pudra cu pastai de vanilie
  • cacao
Portii: 40
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Praline Tiramisu:

Piscoturile le-am rupt in doua, le-am pus in robot si le-am macinat. Intr-un bol punem piscoturile macinate, cafeaua, le amestecam si le lasam 10 minute asa.

Mascarponele il mixam impreuna cu zaharul, esenta si zaharul cu pastai de vanilie pana obtinem o crema. Peste piscoturi punem crema de mascarpone si amestecam usor cu o paleta de silicon.

Ne udam mainile, rupem bucatele mici din compozitie si formam niste bilute potrivite. Le tavalim prin cacao din abundenta. Le dam la rece, apoi pot fi servite.

Sunt absolut delicioase pe cuvant de moldoveanca ;)...

Sursa de inspiratie:  Multumesc Adina!

Daca ti-a placut reteta noastra "Praline Tiramisu" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Bombe