Briose cu ciocolata pentru orice moment al zilei

de Marian_xd in Prajituri, 5 Sep 2013 | 1531 vizualizari

 

Pentru ca toti am vizionat candva un film englezesc, poate uneori ne-am dori o dimineata perfecta , servind o cafea sau un ceai si neaparat o briosa gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina
  • 1 plic praf de copt
  • 175 g zahar tos
  • 2 linguri cacao
  • o cana de lapte ( la temperatura camerei )
  • 90 ml ulei
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 ou
  • 100 g ciocolata taiata marunt
  • frisca/zahar praf pentru ornat
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose cu ciocolata pentru orice moment al zilei:

  1. Amesteci faina, praful de copt, cacao si ciocolata , amestecati , apoi adaugati oul, zaharul vanilat, uleiul, zaharul tos, lapte si omogenizati totul.

  2. Torni compozitia in formele de briose si le dai la cuptorul preincalzit la 180 grade Celsius, pentru circa 15 -35 min. Se verifica ca sa fie bine facute , eu chiar recomand sa miroasa un pic a ars :).

  3. Dupa ce s-au racit  se orneaza cu zahar pudra sau vanilat, sau ciocolata topita, dupa gustul fiecaruia.      Se recomanda servirea alaturi de cineva drag si o panorama de vis.

 

RETETA IN IMAGINI

Briose cu ciocolata pentru orice moment al zilei-0
Briose cu ciocolata pentru orice moment al zilei-1
Briose cu ciocolata pentru orice moment al zilei-2
Briose cu ciocolata pentru orice moment al zilei-3
Briose cu ciocolata pentru orice moment al zilei-4

COMENTARII (9)

Marian_xd 1

05.09.2013, 23:45

Bine v-am gasit !

Angelina_Elena 1

06.09.2013, 00:20

Bine ai venit! Frumoase briose!

MotanLaOale 1

06.09.2013, 00:26

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04