Briose cu nectarine, gem si nuci

de ala_oancea in Prajituri, 4 Aug 2009 | 7880 vizualizari

COMENTARII (9)

klausenburger_adica Lacrima 1

04.08.2009, 11:26

sunt tare frumoase si cred si gustoase

ala_oancea 1

04.08.2009, 18:06

Multumesc Lacrima !

sandytza 1

04.08.2009, 18:28

Ce bine arata

Miha 1

06.08.2009, 23:43

Foarte frumoase si apetisante!

ala_oancea 1

07.08.2009, 09:57

Multumesc

Bunica 1

21.09.2009, 20:53

Cum ar fi oare daca am pune gemul la mijloc?

ala_oancea 1

21.09.2009, 21:33

Hmm ... buna idee Bunica Aluatul este destul de consistent si cred ca ar sta, nu s-ar da la fund.

Bunica 1

21.09.2009, 22:00

Gemul pus la mijloc la coacere insiropeaza putin briosa.

elena1988 1

05.03.2011, 11:11

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Brioşe cu cremă de portocale