Briose pizza

de Michelle in Aperitive / Garnituri, 17 Dec 2009 | 4341 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pentru aluat:
  • jumate cana apa
  • o cana ulei
  • faina cat cuprinde
  • sare
  • drojdie cat o nuca
  • Umplutura:
  • 1 carnat vegetal
  • un ardei
  • o ceapa
  • oregano
  • sare
  • cascaval
  • pasta de ardei sau rosi
  • ciuperci
 
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose pizza:

am facut un aluat din ingrediente si am lasat la crescut!

se toaca ceapa,ardeiul si se calesc in ulei si apa,sare si oregano,ciupercile se curata si se taie feliute apoi se calesc.

crenvusti se taie rondele,cascavalul se razuie

ungem tavile pentru briose(mufis)cu ulei sau tapetam cu hartie,le imbracam cu aluat,ungem cu pasta de rosi sau ardei,adaugam din compozitia de ardei si ceapa,adaugam crenvusti,ciupercile si dam la cupor,cand sunt aproape gata adaugam si cascavalul si le mai lasam in cuptor pana ce cascavalul s-a topit!

se servesc reci sau calde!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Briose pizza 12260
retete culinare - Briose pizza 12261
retete culinare - Briose pizza 12262

COMENTARII (5)

Bucataras Dragos 1

18.12.2009, 21:59

imi place ideea ta care da pizzei pe langa gustul ei bun si o forma mai apetisanta . am adaugat la favorite iar data viitoare cand fac pizza am sa o fac stil briosa! multumesc de idee

Michelle 1

18.12.2009, 22:27

cu placere,Dragos,Luminita!

luminita20_2006 1

20.12.2009, 12:05

super ideea

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D