Dupa cum se prezinta este buna rau,rau.Stau si ma intreb: cum de nu ai ornat tu putin glazura?Nu manca tot mai lasa putin, un cubulet, doua ca nu stii cine pica.
Bunica,e adevarat ca acum a iesit cam...zburlita. Promit ca data viitoare sa iasa mai bine.Gustul e oricum demential.Dar asta cred ca o stii,ca si Oana a facut prajitura asta de multe ori.
Eu am zis ca nu mai fac prajitura asta!!! eu nu ma pot opri, mananc o tava intreaga!! si de fiecare data mi-am dat bila peste cap, zau!! E atat de buna de nu te mai poti opri!
Am incercat si varianta congelata,am primit asa sugestii,dar prea tarziu din pacate,ca nu mai aveam decat o bucatica mica mica mica... Se poate congela si scoti cate o bucatica la nevoie,de pofta. E buuuuuna...
dada, stiu acuma ce e, multumesc mult, sunt si altele mai ieftine ca Philadelphia si la fel de bune sau mai bune....dar acum stiu despre ce e vb, Miha ma pun si eu pe treaba sa stii ca voi incerca toate prajiturile torturile expuse de tine, im place enorm.
Rivka,ma bucur tare mult ca suntem "pe aceeasi lungime de unda". Si abia astept sa-mi spui daca v-au placut.Prajitura asta neaparat sa o incerci,e absolut divina.