Browniescu grapefruit goji curd

de _Alina_ in Bucataras in oras, 30 Apr 2013 | 1064 vizualizari

 

Observ ca am crescut si am mai primit o bonetuta. Acum sunt bucataras senzational. :* Zic ca-i rost de sarbatorit cu niste brownies delicioase. :)

 

INGREDIENTE

Portii: -
Timp de preparare: -

MOD DE PREPARARE RETETA Browniescu grapefruit goji curd:

1. Preincalzim cuptorul la 180°C.

2. Separam albusurile de galbenusuri.

3. Batem albusurile spuma cu praful de sare, adaugam apoi 70 g zahar si mixam pana la dizolvarea acestuia.

4. Galbenusurile le batem cu restul de zahar, adaugam apoi uleiul, laptele si mixam dupa fiecare. 

5. Amestecam cacaoa cu faina si le cernem in compozitia cu galbenusuri. Totodata incorporam si bicarbonatul stins cu zeama de lamaie.

6. Inglobam albusurile spuma cu grija in compozitie, prin miscari ample circulare.

7. Punem compozitia intr-o tava tapetata (32 x 22 cm) cu hartie de copt si introducem in cuptor pentru 40 min. Testati cu o scobitoare, daca iese curata => blat copt.

8. O lasam sa se raceasca complet, o taiem/decupam sub ce forma ne place, punem crema intr-un sac poche si ornam fiecare bucata.

Enjoy!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Browniescu grapefruit goji curd 223798
retete culinare - Browniescu grapefruit goji curd 223799
retete culinare - Browniescu grapefruit goji curd 223800
retete culinare - Browniescu grapefruit goji curd 223801
retete culinare - Browniescu grapefruit goji curd 223802

COMENTARII (32)

Geanina87 1

30.04.2013, 18:24

superbe

Bunica 1

30.04.2013, 20:24

Delicioase!

Rux 1

30.04.2013, 20:25

Chiar senzationale! felicitari!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE: