Bruscheta

de anamaria33 in Aperitive / Garnituri, 4 Oct 2015 | 5891 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 franzela
  • cateva rosii (2-3)
  • cativa catei de usturoi(3-4)
  • ulei de masline
  • frunze de busuioc (4-5)
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruscheta:

Se taie franzela felii, se pune pe fiecare felie cateva picaturi de ulei si se introduce pt cateva minute in cuptor pana ce se rumenesc putin.

Se spala rosiile si busuiocul dupa care se taie marunt.

Usturoiul se curata de coaja si la fel, se taie marunt.

Se pun intr-un vas toate ingredientele (rosii, busuioc si usturoi) se adauga putina sare si ulei de masline si se amesteca.

Peste painea rumenita se adauga din continutul vasului si se servesc inainte ca painea sa se raceasca.

Se recomanda a fi servit cu sunca afumata si un pahar de Aperol cu gheata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruscheta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Bruschete cu ciuperci