Bruschete cu dovlecei

de SanatateAcasa in Aperitive / Garnituri, 27 Feb 2012 | 3850 vizualizari

 

Bruschetele cu dovlecel reprezinta aperitive racoroase, cu arome pline. Le puteti servi la micul dejun, la masa alaturi de musafiri. Cum nu contin nicio sursa de grasimi animale, pot fi servite si in post.

 

INGREDIENTE

  • Pentru 7 portii aveti nevoie de:
  • 1 dovlecel mic,
  • sare,
  • piper negru proaspat macinat,
  • putin ulei de masline,
  • 1 capatana de usturoi
  • 7 felii de paine neagra, feliile sa fie mai mici.
Portii: 7
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschete cu dovlecei:

Usturoiul se curata, iar cu un catel se ung feliile de paine. Painea se unge cu ulei de masline. Restul de catei de usturoi se taie marunt si se pun pe feliile de paine.

Dovlecelul se spala. Se taie in rondele subtiri. Se asaza rondelele pe paine.

Se presara sare si piper, apoi se baga in cuptorul incalzit. Se lasa in cuptor circa 30 de minute.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pachetele cu sunca si branza