Bruschete cu vinete si ton

de Bucataras Diana in Aperitive / Garnituri, 25 Mar 2018 | 1963 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 felii de paine
  • 1 vanata
  • 1 ceapa
  • 100 g masline kalamata feliate
  • 1 conserva ton in suc propriu
  • cateva feliute de rosie
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschete cu vinete si ton:

Curatam vanata si o dam pe razatoarea mare, apoi o calim in ulei, cu sare si piper, cateva minute, amestecand. O punem la scurs.

Tocam ceapa. Amestecam vanata, ceapa, maslinele si tonul. Punem feliile de paine pe gratarul cuptorului si le dam pentru 5-7 minute la cuptorul preincalzit. Scoatem painea din cuptor, lasam sa se racoreasca, ungem cu compozitia de vinete si decoram cu feliute de rosie.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete cu vinete si ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Tarta sarata cu conopida si dovleac