BUDINCA CU BRANZA

de pana_luminita in Dulciuri, 6 Aug 2009 | 2937 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  500 gr BRANZA
  •  4 oua
  • 7 linguri de zahar
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • un pachet de spaghete 500 gr.
  • unt 50 gr.
  • pesmet(pt tapetat tava)
 
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA BUDINCA CU BRANZA:

- se fierb spaghetele cu un praf de sare, dupa ce au fier se pun in apa rece , apoi in strecuratoare

- branza o dam prin razatoare , dupa care o amestecam cu 3 oua  si cele 7 linguri de zahar

- amestecam spaghetele cu compozitia , si adaugam si cele 2 plicuri de zahar

- ungem tava cu unt si o tapetam cu pesmet

- punem compozitia in tava , iar pe deasupra punem mici cubulete de unt si oul ramas

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - BUDINCA CU BRANZA 6901
retete culinare - BUDINCA CU BRANZA 6902
retete culinare - BUDINCA CU BRANZA 6903
retete culinare - BUDINCA CU BRANZA 6904

COMENTARII (1)

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S