Budinca de clatite

de AnyCostescu in Dulciuri, 16 Apr 2013 | 1248 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 12 clatite (preparate dupa reteta fiecaruia+ 2 linguri de cacao si o lingura de scortisoara)
  • 500 g branza
  • 2 oua
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 5 linguri de zahar(tos sau pudra)
  • 1 lingura amidon de porumb
  • 200 ml smantana
  • 2 linguri zahar(tos sau pudra)
  • 1 ou
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de clatite:

Clatitele se coc si se umplu cu crema facuta astfel:

Intr-un vas se pune branza, ouale, zaharul si se amesteca bine cu un tel pana devinde cremoasa. Adaugam o lingura de amidon si incepem sa umplem clatitele cu cate 2 linguri de compozitie. Se ruleaza si se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt..

Smantana o amestecam cu zaharul si un ou si punem aceasta compozitie peste clatite.

Dam la cuptor aproximativ 25 minute, pana se intareste smantana..

Scoatem tava, lasam sa se raceasca si servim cu mare spor :) 

 

TIPS-URI

1

puteti pune in umplutura orice arome vreti (portocala, lamaie rasa, vanilie)

RETETA IN IMAGINI

Budinca de clatite-0
Budinca de clatite-1
Budinca de clatite-2
Budinca de clatite-3
Budinca de clatite-4
Budinca de clatite-5
Budinca de clatite-6
Budinca de clatite-7
Budinca de clatite-8
Budinca de clatite-9
Budinca de clatite-10
Budinca de clatite-11

COMENTARII (26)

CookieMonster 1

17.04.2013, 15:37

mmmmmmmmmmmmmmmmm......yamy

AnyCostescu 1

17.04.2013, 17:54

Ligia Bxl 1

16.07.2013, 23:02

ce bine arata

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04