Budinca de conopida

de cccris in Aperitive / Garnituri, 17 Mar 2010 | 4749 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 punga de conopida congelata
  • 1 iaurt
  • 2 cutii smintina mici
  • 2 oua
  • O bucata cascaval ras
  • ½ lingurita chimen macinat
  • Busuioc
  • Sare, piper
  • Citeva bucatele unt
  • Pesmet
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de conopida:

Conopida se fierbe in steamer sau clasic la aragaz.


Intr-un castron se amesteca iaurtul, smintina, ouale, chimenul, busuiocul, sarea si piperul.


Se unge o cratita cu putin unt, se tapeteaza cu pesmet. Se pune conopida scursa de apa in vas, se adauga compozitia de mai sus, se amesteca foarte putin, se preasara citeva fisiute de unt, se acopera cu o folie de aluminiu cu partea mata in sus si se da citeva minute la cuptorul incins la 180 grade.


Cind incepe sa se lege budinca se scoate, se preasara cascavalul ras si se mai pune la cuptor descoperita pina se rumeneste.


Se poate servi alaturi de chiftelele cu sos dulce.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Budinca de conopida 22688
retete culinare - Budinca de conopida 22689
retete culinare - Budinca de conopida 22690
retete culinare - Budinca de conopida 22691
retete culinare - Budinca de conopida 22692
retete culinare - Budinca de conopida 22693

COMENTARII (1)

nadina73 1

17.03.2010, 20:42

imi place tare mult si eu ma gandeam azi ca si as fi facut o musac de conopida cu cartofi,arata super bine

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

8300 puncte

8010 puncte

7010 puncte

4840 puncte

Ina 7

4370 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Rosii cherry cu usturoi si busuioc
  • 19

    L

  • 20

    MA

  • 21

    MI

  • 22

    J

  • 23

    V

  • 24

    S

  • 25

    D

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!