Budinca de mamaliga cu vinete

de epurasha2bb in Porc, 12 Sep 2010 | 2688 vizualizari

 

din ce mai aveam prin frigider, din ciclul nu aruncati nimic :))

 

INGREDIENTE

  • 1/2 vanata
  • 1 ceapa rosie
  • 2 graunti de usturoi
  • 1 rosie coapta decojita
  • mamaliga rece de ieri
  • 1 ou
  • 150 g carne tocata de porc
  • unt pentru uns tava
  • sare, piper
  • ulei
  • verdeata
  • 50 g branza si cascaval rase
  • putin ketchup
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de mamaliga cu vinete:

Se da vanata curatata de coaja pe razatoare si se caleste impreuna cu ceapa taiata solzisori si grauntii de usturoi taiatai feliute.Se adauga carnea intai si dupa aceea rosia tocata fara coaja, sare si piper.Se unge o tavita cu unt (eu am folosit tavita de silicon inimioara).Se bate un ou si se adauga in aceasta compozitie racita, apoi se adauga putina verdeata tocata fin.

Se aseaza un blat de mamaliga rece de ieri, se paseaza bine cu degetele si apoi deasupra turnam amestecul gros cu vanata .Radem putina branza si cascaval si apoi stropim cu putin ketchup.Dam la cuptor sa se rumeneasca.E foarte gustoasa.

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Budinca de mamaliga cu vinete 50572
retete culinare - Budinca de mamaliga cu vinete 50573
retete culinare - Budinca de mamaliga cu vinete 50574
retete culinare - Budinca de mamaliga cu vinete 50575
retete culinare - Budinca de mamaliga cu vinete 50576
retete culinare - Budinca de mamaliga cu vinete 50577

COMENTARII (9)

lilik 1

21.09.2010, 00:09

"multi ani traiasca,muli ani traiask...la multi ani"tralalalalaaa Multi inainte si multa fericire..

Bucataras Medi 1

21.09.2010, 07:37

la multi ani,Epu!................sa te bucuri de tot ce este bun si frumos!................

epurasha2bb 1

21.09.2010, 09:56

multumesc lilik si medi!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S