Budinca de paine cu spanac

de ela in Aperitive / Garnituri, 14 Mai 2011 | 2588 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300gr spanac congelat(sau proaspat),
  • 4oua,
  • 1ardei capia,
  • 4 fire ceapa verde,
  • 200 gr muschi tiganesc(sau sunca),
  • 200 gr paine(eu am pus neagra),
  • 150 ml lapte,
  • 3 linguri faina,
  • sare,
  • piper,
  • pesmet pt tapetat tava
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de paine cu spanac:

Punem din timp spanacul la dezghetat.intr-o sita,il lasam sa scurga foarte bine.Daca este proaspat il oparim in apa fierbinte,il tocam si il punem la scurs.

Taiem painea bucati mai mari,muschiul il taiem cubulete,ceapa verde rondele si ardeiul cubulete.Punem intr-un vas mai mare si adaugam galbenusurile,laptele,sare si piper si omogenizam bine.

Adaugam si spanacul.

Separat batem albusurile cu un praf de sare,apoi adaugam faina.Turnam compozitia peste cea de mai sus si omogenizam bine.

Ungem un vas termorezistent cu unt sau margarina,tapetam cu pesmet si punem in el budinca.Dam la cuptor circa 1 ora,pana este coapta budinca.

 

RETETA IN IMAGINI

Budinca de paine cu spanac-0
Budinca de paine cu spanac-1
Budinca de paine cu spanac-2

COMENTARII (19)

Bucataras Medi 1

15.05.2011, 21:05

ador spanacul..............

adry88 1

15.05.2011, 21:20

MotanLaOale 1

16.05.2011, 08:39

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04