Budinca de paste cu branza dulce si smantana

de ela in Fusilli, 17 Mar 2010 | 18192 vizualizari

 

delicios pentru o cina

 

INGREDIENTE

  • 400gr macaroane,
  • 900gr branza dulce,
  • 4linguri zahar,
  • 100gr stafide,
  • 300ml smantana,
  • 150ml lapte,
  • 150gr unt,
  • 5oua,
  • pesmet,
  • sare
  • 50ml lapte,
  • 1esenta rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de paste cu branza dulce si smantana:

Pastele se pun la fiert  in apa cu sare,apoi se  trec printr-un jet de apa rece si se lasa sa se scurga bine.Branza dulce,smantana,galbenusurile,laptele,untul topit,zaharulsi stafidele(inmuiate in lapte si esenta de rom) se amesteca bine,apoi se adauga pastele.Separat se bat albusurile bine,spuma  si se rastoarna peste compozitia de mai sus Compozitia se rastoarna intr-un vas uns cu unt si tapetat cu faina.Se da la cuptor 50minute pana se rumeneste budinca

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Budinca de paste cu branza dulce si smantana 22740
retete culinare - Budinca de paste cu branza dulce si smantana 22741
retete culinare - Budinca de paste cu branza dulce si smantana 22742
retete culinare - Budinca de paste cu branza dulce si smantana 22743
retete culinare - Budinca de paste cu branza dulce si smantana 22746
retete culinare - Budinca de paste cu branza dulce si smantana 22764
retete culinare - Budinca de paste cu branza dulce si smantana 22766
retete culinare - Budinca de paste cu branza dulce si smantana 22776
retete culinare - Budinca de paste cu branza dulce si smantana 22777

COMENTARII (21)

nadina73 1

22.04.2010, 00:18

ela vezi ca treaba se face la baie

ela 1

22.04.2010, 00:20

am pus duminica vreo 60-70gladiole,nu alea miroseau asa tare ci lalelele

ela 1

22.04.2010, 00:20

treaba e cu facturile si cu actele si eu stau pe aici

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

ieri la 20:21

Mancare de ciuperci pleurotus cu praz

Mancare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55