Bulz (cocolos cu brinza)

de ionela2682 in Aperitive / Garnituri, 14 Mar 2010 | 2495 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • mamaliguta calda
  • 2 fire carnati prajiti
  • branza
  • unt
  • cascaval  
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulz (cocolos cu brinza):

Intr-un castron incepem sa alternam un strat de mamaliguta ,peste care adaugam carnatii taiati marunt si caliti in putin ulei,branza(de care aveti in frigider)unt si cascaval incheind cu mamaliguta.

Rasturnam pe o farfurie si radem branza si cascaval din belsug deasupra!

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Bulz (cocolos cu brinza) 22093
retete culinare - Bulz (cocolos cu brinza) 22094

COMENTARII (5)

ionela2682 1

15.03.2010, 12:26

da da! foarte bun! ideea e sa fie plin cu branza si cascaval ca altfel,,,,,

Bucataras Medi 1

15.03.2010, 12:40

ce bunatate........vreau si eu ca-mi place

ionela2682 1

15.03.2010, 13:39

cu placere trimit.....!

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S