Bureti vineciori cu usturoi

de Constelatialeu in Mancaruri de post, 15 Iul 2016 | 7714 vizualizari

 

Bureti proaspeti culesi din padure, un deliciu...

 

INGREDIENTE

  • cca 400 g bureti vineciori
  • 1 lingurita delikat
  • piper alb
  • cca 50 ml ulei
  • 200 ml apa
  • 6-7 catei de usturoi mai mici
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bureti vineciori cu usturoi:

Mai intai spalam bine buretii sub jet de apa sa cada toate impuritatile. Apoi ii asezam intr-un vas de ceramica, presaram delikat, piper, apoi adaugam uleiul si apa si dam la cuptor cca 30 min.

Curatam usturoiul si apoi il zdrobim, dupa 30 min scoatem vasul din cuptor si presaram usturoiul, mai lasam cca 10-15 min sa se patrunda si usturoiul.

Se scoate din cuptor si se presara patrunjel. Se mananca cu mamaliguta rece daca ei sunt calzi sau cu mamaliga calda daca ei sunt reci, sunt deliciosi oricum.....

Daca ti-a placut reteta noastra "Bureti vineciori cu usturoi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

simona72 1

16.07.2016, 15:19

Nu cunosc buretii atia...mananc dupa tine

Rocsi 1

16.07.2016, 21:58

Zamfira 1

19.07.2016, 08:49

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pastai scazute cu usturoi