Burger cu curcan

de raluca95 in Curcan, 21 Ian 2016 | 339 vizualizari

 

Englezii sunt faimosi pentru fast food, nu? Asa ca ma integrez si eu si invat sa fac acasa :))

 

INGREDIENTE

  • 300 g carne de curcan (eu am avut pulpa de curcan dezosata si taiata cubulete)
  • jumatate de pahar de vin
  • vegeta cu gust de gaina
  • 4 catei de usturoi
  • sare si piper
  • ardei iute murat (daca va place)
  • castraveti murati
  • ceapa rosie taiata solzisori
  • ardei gras verde taiat fasii
  • 4 chifle
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Burger cu curcan:

Desi timpul de gatire e mai lung, asamblarea e foarte rapida. Incepem prin a pregati carnea pe care o punem intr-o tava cu o lingurita de vegeta de gaina, piper, jumatate de pahar de vin, jumatate de pahar de apa si cei 4 catei de usturoi, tava o invelim cu staniol si o bagam la cuptor la 150 de grade pentru o ora jumatate aproximativ.

Dupa ce a trecut timpul, dam folia jos si dam la 180 de grade si mai lasam 5/10 minute cat sa se rumeneasca putin carnea si sa mai scada apa. Intre timp taiem chiflele si le punem putin pe grill ca sa se prajeasca si pregatim toate legumele, eu am avut feliute de ardei iute murat, ceapa rosie taiata solzisori, am taiat feliute niste castrveti murati si un ardei verde gras fasii.

Scoatem carnea la cuptor si incepem ¨asemblarea¨: luam jumatate de chifla si punem peste ea un strat de carne de curcan, doua feliute de ardei iute murat, ceapa taiata solzisori, castravetii murati, ardeii si a doua parte din chifa (cantitatile depind si de gusturi). Eu l-am servit cu cartofi facuti la cuptor. Pofta buna!

 

COMENTARII (7)

-Licurici- 1

22.01.2016, 05:58

Tare bun e!:

mirela0911 1

22.01.2016, 09:21

L-As servi acum la micul dejun!

raluca95 1

22.01.2016, 11:32

Mulțumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L