Cafea cu coniac si inghetata

de Krystyan Trendy in Cafea, 17 Mai 2014 | 1093 vizualizari

 

O cafea aromata ... pentru voi! >:d<

 

INGREDIENTE

  • 50 g cafea
  • 50 g zahar
  • 25 ml coniac
  • 80g inghetata
  • 500 ml apa
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cafea cu coniac si inghetata:

Intr-un ibric am pus apa si zaharul .

Cand incepe sa clocoteasca apa adaugam cafeaua.

Amestecam cu o lingura si lasam foarte putin sa fiarba .Cand caimacul incepe sa se ridice usor ,dam ibricul la o parte si il acoperim cu o farfuriuta timp de 3 -5 minute.

Dam farfuriuta la o parte ,adaugam coniacul in cafea  si amestecam .

Turnam cafeaua in cescute  ,iar in fiecare cescuta punem 10 g inghetata .

 

 

 

TIPS-URI

1

se poate folosi si frisca ,in loc de inghetata ;)

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Cafea cu coniac si inghetata 319920
retete culinare - Cafea cu coniac si inghetata 319921
retete culinare - Cafea cu coniac si inghetata 319922
retete culinare - Cafea cu coniac si inghetata 319923
retete culinare - Cafea cu coniac si inghetata 319924
retete culinare - Cafea cu coniac si inghetata 319925
retete culinare - Cafea cu coniac si inghetata 319926
retete culinare - Cafea cu coniac si inghetata 319927
retete culinare - Cafea cu coniac si inghetata 319928

COMENTARII (13)

Rocsi 1

17.05.2014, 22:23

Krystyan Trendy 1

17.05.2014, 23:50

mirela0911 1

18.05.2014, 13:01

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Briose cu ciocolata
  • 27

    D

  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S