Cake pops cu ciocolata

de Ligia Bxl in Dulciuri, 21 Oct 2013 | 1772 vizualizari

 

as face non- stop pentru copii mei :)

 

INGREDIENTE

  • 90 gr zahar
  • 90 gr unt
  • 2 oua
  • 50 gr faina
  • 90 gr ciocolata neagra
  • pentru ornat:
  • 150 gr ciocolata neagra(sau de care doriti)
  • bombonele sau pasta de ornat
  • betisoare de acadele
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cake pops cu ciocolata:

Se topeste la bain marie ciocolata,apoi se adauga untul.

Se da de pe foc si se adauga zaharul,faina si ouale.Se amesteca bine si se umple fiecare incapere de cake pops cu ajutorul unui poche de ornat,apoi se pune cealalta parte a formei si se da la cuptor pentru cateva minute.Eu am facut testul cu scobitoarea prin orificiile de deasupra capacului.Dupa ce sau copt,se lasa sa se raceasca in forma si se pregateste ciocolata ptr ornat,se topeste la bain marie,apoi se ia cate un betisor si se inmoaie varful in ciocolata,se infige in fiecare cake pops,se lasa sa se intareasca putin.

Dupa ce sau intarit se orneaza dupa preferinte,cu ciocolata alba,de lapte sau neagra si se presara bombonele sau se orneaza diferite modele cu pasta de ornat.

 

RETETA IN IMAGINI

Cake pops cu ciocolata-0
Cake pops cu ciocolata-1
Cake pops cu ciocolata-2
Cake pops cu ciocolata-3
Cake pops cu ciocolata-4
Cake pops cu ciocolata-5
Cake pops cu ciocolata-6
Cake pops cu ciocolata-7
Cake pops cu ciocolata-8
Cake pops cu ciocolata-9
Cake pops cu ciocolata-10
Cake pops cu ciocolata-11
Cake pops cu ciocolata-12

COMENTARII (28)

Ligia Bxl 1

24.10.2013, 10:47

Diaconta incearca

Krystyan Trendy 1

27.10.2013, 19:07

bune de tot

Ligia Bxl 1

27.10.2013, 19:44

Krysty multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41