Cannelloni cu carne de curcan in sos tomat

de Rocsi in Cannelloni, 10 Noi 2012 | 6250 vizualizari

COMENTARII (38)

ANNA_46 1

10.11.2012, 19:52

Mmmm....ce bune sunt

Geanina87 1

10.11.2012, 19:57

like like like

- Andreea - 1

10.11.2012, 20:00

big kile...

Dana_Retetegg 1

10.11.2012, 20:13

Super buuun!!

RuxyRux 1

10.11.2012, 20:14

Super reteta...super fata frumoasa si harnicuta! Arata delicios se vede ca ai gatit cu sufletel!

MotanLaOale 1

10.11.2012, 20:16

Valclaudia 1

10.11.2012, 20:18

harnicuto!

T I M E A 1

10.11.2012, 20:25

super! Asa fac si eu cannelloni, in sos tomat

Corinuta 1

10.11.2012, 20:29

bun!

RoXx 1

10.11.2012, 20:44

un deliciu

Angelina_Elena 1

10.11.2012, 20:52

super buni sunt cannelloni!

alba_zori 1

10.11.2012, 21:19

vai ce bine arata su buuuun

Zamfira 1

10.11.2012, 21:28

hmmmmm ce bunatate

Ina 1

10.11.2012, 22:12

buuuuni!

diaconta 1

10.11.2012, 22:31

iar ai facut bunut Rocsi

mamaieelena 1

10.11.2012, 23:49

mm dar ce bunatati

Denissa 1

11.11.2012, 08:16

Woooowww Bun bun

_Alina_ 1

11.11.2012, 09:16

Ieri mi-am cumparat canneloni, dar n-am apucat sa-i fac. Asa ca fur de la tine unul delicios

Rocsi 1

11.11.2012, 10:50

Multumesc Anna

Rocsi 1

11.11.2012, 10:50

Geanina

Rocsi 1

11.11.2012, 10:50

Caroline

Rocsi 1

11.11.2012, 10:51

Daniela multumesc

Rocsi 1

11.11.2012, 10:51

Ruxy draga mea multumesc mult de tot

Rocsi 1

11.11.2012, 10:51

Vladimir

Rocsi 1

11.11.2012, 10:51

Claudia

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Cannelloni cu spanac si branza