Capelletti cu jambon, sos de pastai verzi si praz

de mihaelar63 in Paste, 2 Mar 2020 | 1792 vizualizari

COMENTARII (14)

MotanLaOale 1

02.03.2020, 21:19

Constelatialeu 1

02.03.2020, 21:28

capuleti din astia nu vreau, eu cu jambonul sunt prietena...

Panacris 1

02.03.2020, 21:34

Cleme, dar capeletii sunt umpluți cu prosciutto (un văr de al jambonului! )

Panacris 1

02.03.2020, 21:35

Bunnn, bunn Mihaela!

mihaelar63 1

02.03.2020, 21:48

Madam Cleme ,avem portie dubla de jambon

mihaelar63 1

02.03.2020, 22:39

Cristina ,musai sa incerci soso-pireul asta Are un gust senzational .Poate ar avea nevoie si de o picatura de lamie pentru aciditate . Urmeaza sa mai testez la urmatoarea preparare

abstract01 1

03.03.2020, 02:25

foarte buna, yammy

Bucataras Diana 1

03.03.2020, 04:53

RODIMUR 1

03.03.2020, 07:32

Cred că mi-ar plăcea să gust...

katty 1

03.03.2020, 07:41

Choiar frumoaa la culoare si cu siguranta gustoasa!

anca_rm 1

03.03.2020, 13:29

Cred ca a fost gustos

Rahela Velicu 1

03.03.2020, 14:25

Ancutsa 1

03.03.2020, 14:56

Suna interesant!

dantes 1

09.03.2020, 10:35

Interesant!

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1540 puncte

Ksenya

1075 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

vasimur

227 puncte

 Merisor

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cappelletti cu prosciutto si sos Bechamel