Capsunica

de reisnaor_2006 in Prajituri, 14 Iul 2014 | 1025 vizualizari

 

INGREDIENTE

Blat:

  • 6 oua
  • 150 ml ulei
  • 6 lg zahar
  • 2 lg nesquik
  • 6 lg faina
  • 1 praf de copt

Crema:

  • 500 gr branza de vaci
  • 150 gr unt
  • 150 gr zahar
  • esenta de rom

Glazura:

  • 800 ml suc de capsuni(neacidulat)
  • 2 pl budinca de vanilie
  • 6 lg zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Capsunica:

Blatul:- galbenusurile se mixeaza cu zaharul,se adauga uleiul si se omogenizeaza.Faina se amesteca cu praful de copt si cu nesquikul si se toarna in compozitie alaturi de albusurile batute spuma.Cand se omogenizeaza compozitia turnam intr-o tava tapetata cu hartie de copt si lasam la cuptor la foc potrivit.Facem testul cu scobitoarea.

Crema:-untul se mixeaza cu zaharul,se adauga branza si esenta de rom.Crema se pune pe blatul racit si se lasa la frigider.

Glazura:La budinca in loc de lapte punem suc pe care il amestecam cu praful de budinca,zaharul si le legam pe foc amestecand cu un tel pana se ingroasa.Cand este putin calduta budinca se pune peste crema si se da la frigider.

Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

O prajitura foarte buna.

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Capsunica 332111
retete culinare - Capsunica 332112
retete culinare - Capsunica 332113
retete culinare - Capsunica 332114
retete culinare - Capsunica 332115
retete culinare - Capsunica 332116
retete culinare - Capsunica 332117
retete culinare - Capsunica 332118
retete culinare - Capsunica 332119
retete culinare - Capsunica 332120
retete culinare - Capsunica 332121
retete culinare - Capsunica 332122
retete culinare - Capsunica 332123
retete culinare - Capsunica 332124
retete culinare - Capsunica 332125
retete culinare - Capsunica 332126
retete culinare - Capsunica 332127
retete culinare - Capsunica 332128

COMENTARII (16)

Rocsi 1

15.07.2014, 12:12

Servesc si eu!

reisnaor_2006 1

15.07.2014, 12:41

cu placere Rocsi

Pushaa 1

15.07.2014, 13:20

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Cizmele lui Mos Nicolae
  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Madlene

de Criss 6

Madlene

ieri la 18:07

Sarmalute din quinoa, la CrockPot

Sarmalute din...

ieri la 15:18