Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de _Alina_ in Dulciuri, 11 Noi 2014 | 6799 vizualizari
MotanLaOale 1
anca_rm 1
e o idee interesanta
claudiaO 1
eu il folosesc asa amestecat cu alune de padure+migdale+arahide - formand unul din straturile de la triple chocolate chesee cake
Bya Ralu 1
Super
mirela0911 1
Merisor 1
E minunat asa sarat! Am mancat inghetata de caramel sarat, la Sibiu. Nu ma mai saturam, cat de buna a putut fi!
Gherca Daniela 1
reisnaor_2006 1
babi5 1
Anett 1
mereu vroiam sa incerc. cred ca a sosit timpul! merci reteta
Lau 1
Rocsi 1
Ina 1
Panacris 1
Rahela Velicu 1
TRIMITE COMENTARIU
de Constelatialeu 9
de bucatarasa 1
de Gherca Daniela 5
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 17:10
de Bucataras 6
la 14:08
de Stella29 1
ieri la 21:16
de Retete_gustoase 1
ieri la 16:14
de vasimur 4
ieri la 14:52
3 comentarii
de gaby_duceag 8
2 comentarii
1 comentarii
6 voturi
5 voturi
vasimur
Caty
ony 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
inanna 1
Constelatialeu 9
2483 puncte
bucatarasa 1
1400 puncte
gaby_duceag 8
1172 puncte
Retete_gustoase 1
1150 puncte
oanapl 7
1000 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de oanapl 7
de Andra_Constantinescu 6
de mirela0911 8
de Panacris 9
de Patty 2
de Sim0na 5
de Merisor 9
de Cofetarul Vesel 1
Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!