Caras prajit cu mamaliga si usturoi

de MotanLaOale in Crap / Caras, 18 Aug 2016 | 4809 vizualizari

COMENTARII (24)

Gherca Daniela 1

18.08.2016, 13:11

Constelatialeu 1

18.08.2016, 13:45

Motanel e pe val, vrea locul fruntas....

Geanina87 1

18.08.2016, 14:14

Mi-e si foame, mi-e si pofta!

Kiki_mica 1

18.08.2016, 14:19

Pofta si foame, clar!
Vin la masa, mai cu seama ca exista si ciorba de crap.
Acum, pentru a iesi mai crocant - la caras ma refer, eu pun in parti egale faina si malai (pentru tavaleala), iar pentru "nimicirea" oaselor in Y si a celor dinspre coada, eu crestez pestele cu taieturi la max. 5 mm intre ele, pe toata lungimea, nu insa si in zona coastelor (doar deasupra lor).

MotanLaOale 1

18.08.2016, 14:26

Multumesc

MotanLaOale 1

18.08.2016, 14:27

Kiki nu imi place sa ciopartesc pestele din 5 in 5 mm. Stiu unde sunt oasele si le scot. Fac si in malai, dar are alt gust, nu la amestec

Kiki_mica 1

18.08.2016, 14:51

Minune de Motan, nu vorbim aici de ciopartit pestele, nici vorba, doar de crestari succesive, relativ superficiale, care au rolul de a nimici oasele, fara a afecta calitatea gustului. Si eu stiu unde sunt oasele, m-am nascut intr-o familie devoratoare de peste, in plus, fratele meu este campion multiplu la pescuit de crap. Pestele nu ne lipseste din casa, mancam de 2-3 ori pe saptamana.
Acest lucru nu ma impiedica deloc la a ravni la o portie (tripla, daca se poate) din preparatul tau.

Rahela Velicu 1

18.08.2016, 14:55

anca_rm 1

18.08.2016, 15:04

ce gustos

MotanLaOale 1

18.08.2016, 15:26

Multumesc

Bunica 1

18.08.2016, 16:22

Bunătate de pește!

Valclaudia 1

18.08.2016, 18:18

o portie,te rog!

mena29 1

18.08.2016, 18:24

Ai fost harnic nu gluma!

MotanLaOale 1

18.08.2016, 18:44

Multumesc

Bya Ralu 1

18.08.2016, 19:02

bun

simona72 1

18.08.2016, 19:47

Particip! )

RuxyRux 1

18.08.2016, 20:12

Vai de mineeeee! Vreau! Zau ca vreau!

MotanLaOale 1

18.08.2016, 20:33

Multumesc

Catalina L 1

18.08.2016, 20:52

bun tare

miki_a 1

18.08.2016, 23:44

Vaiiiii....nici nu ma mai uit.... !

Ksenya 1

19.08.2016, 08:07

cel mai bun peste pentru prajit

elucubratiiculinare 1

19.08.2016, 09:38

carasul e cel mai tare
Si preferatul meu

marysedici 1

21.08.2016, 09:40

Atat as adauga ca in faina eu pun putina boia, asa se rumeneste mai frumos.
Si desigur fac musdei de ustoroi: ustoroi tocat, sarat, frecat cu 1- 2 linguri ulei; + 1-2linguri mari de smantana, omogenizat. Adauga apa dupa consistenta dorita. Adauga zeama de lamaie dupa preferinta.

MotanLaOale 1

21.08.2016, 10:32

Poti sa faci ....cum vrei tu

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Crap la cuptor cu legume