Carne de porc cu legume

de ana in Porc, 19 Ian 2010 | 8832 vizualizari

 

Este o mancare chinezeasca inspirata putin din retetele Oanei si din ce-am vazut in farfurie la restaurantul chinezesc :D

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne de porc
  • 1 morcov
  • 1/2 ceapa
  • 1/2 castravete
  • 1 ardei kapia
  • sos de soia
  • ghimbir
  • 1 lingurita de faina
  • ulei 
  • sare,piper
  • sos iute
  • 1/2 catel de usturoi
  • 200 ml apa
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc cu legume:

Carnea se taie fasii si se pune la marinat in sos de soia(2-3 linguri) cam 2 ore.

Legumele le taiem bastonase si le tragem separat prin ulei (sa nu fie patrunse numai cat sa se imoaie)In acelasi ulei rumenim carnea ,apoi adaugam faina ,200 ml apa lasam sa clocoteasca putin ,adaugam legumele, ghimbirul ,sosul iute ,usturoiul piper si sare dupa gust .Eu am pus cam jumatate de lingurita de ghimbir .

Am servit alaturi de orez .

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de porc cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

ionix 1

21.01.2010, 13:10

ana 1

21.01.2010, 19:02

e foarte buna!

Sylvia 1

22.01.2010, 10:22

Super bine arata, imi place foare tare. Si eu gatesc porc cu legume in stil chinezesc. Excelenta reteta, multumim

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Varza cu carne de porc, o mancare satioasa si gustoasa