Carne de porc cu legume

de ana in Porc, 19 Ian 2010 | 6783 vizualizari

 

Este o mancare chinezeasca inspirata putin din retetele Oanei si din ce-am vazut in farfurie la restaurantul chinezesc :D

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne de porc
  • 1 morcov
  • 1/2 ceapa
  • 1/2 castravete
  • 1 ardei kapia
  • sos de soia
  • ghimbir
  • 1 lingurita de faina
  • ulei 
  • sare,piper
  • sos iute
  • 1/2 catel de usturoi
  • 200 ml apa
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc cu legume:

Carnea se taie fasii si se pune la marinat in sos de soia(2-3 linguri) cam 2 ore.

Legumele le taiem bastonase si le tragem separat prin ulei (sa nu fie patrunse numai cat sa se imoaie)In acelasi ulei rumenim carnea ,apoi adaugam faina ,200 ml apa lasam sa clocoteasca putin ,adaugam legumele, ghimbirul ,sosul iute ,usturoiul piper si sare dupa gust .Eu am pus cam jumatate de lingurita de ghimbir .

Am servit alaturi de orez .

 

RETETA IN IMAGINI

Carne de porc cu legume-0
Carne de porc cu legume-1
Carne de porc cu legume-2
Carne de porc cu legume-3

COMENTARII (7)

ionix 1

21.01.2010, 13:10

ana 1

21.01.2010, 19:02

e foarte buna!

Sylvia 1

22.01.2010, 10:22

Super bine arata, imi place foare tare. Si eu gatesc porc cu legume in stil chinezesc. Excelenta reteta, multumim

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Terina cu cascaval si carne de pui

Terina cu...

ieri la 15:04

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

pe 06.12 la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

pe 06.12 la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

pe 06.12 la 19:41