Carne de porc cu piure de cartofi si morcovi

de nadea68 in Porc, 16 Noi 2013 | 1239 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 fileuri de porc
  • 800 g cartofi
  • 3 morcovi
  • condimente pentru carne
  • sare
  • piper
  • unt
  • lapte
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de porc cu piure de cartofi si morcovi:

Incepem cu piureul.Curatam si spalam cartofii si morcovul.Taiem bucati mici si punem la fiert.

Cand da in clocot adaugam sare.

Lasam pe foc pana cartofii si morcovul e fiert bine.

Scoatem cartofii si morcovul si-l pisam bine cu lingura.Adaugam lapte si unt.Iar la sfarsit adaugam si un pic de piper dupa gust.Obtinem piure :)

Carnea o spalam o tamponam cu servet de hartie .Presaram cu condiment pentru carne.

Eu am folosit grilul.

Incingem grilul si asezam carnea pe el.Tinem cateva minute pe o parte si pe alta pana e prajita bine.

Servim cu piure de cartofi si morcovi.

 

 

TIPS-URI

1

se poate folosi orice tip de carne ,preparat si in alt mod(fript,fiert)

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Carne de porc cu piure de cartofi si morcovi 278775
retete culinare - Carne de porc cu piure de cartofi si morcovi 278776
retete culinare - Carne de porc cu piure de cartofi si morcovi 278777
retete culinare - Carne de porc cu piure de cartofi si morcovi 278778

COMENTARII (17)

nadea68 1

16.11.2013, 22:35

Dana_Retetegg 1

17.11.2013, 00:26

nadea68 1

17.11.2013, 11:59

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04

Foietaj cu nuca si pasta de macese

Foietaj cu nuca...

pe 05.12 la 20:21