Carne de vitel in sos de legume

de oanapl in Vita, 25 Sep 2017 | 6684 vizualizari

COMENTARII (17)

mihaelar63 1

25.09.2017, 22:45

Bunatate !!!

oanapl 1

25.09.2017, 22:52

Mulțumesc!

MotanLaOale 1

25.09.2017, 23:07

oanapl 1

25.09.2017, 23:08

Constelatialeu 1

26.09.2017, 06:20

Arata tare ''mai vreau''....

kytz 1

26.09.2017, 07:15

Bună și sățioasă!

Rahela Velicu 1

26.09.2017, 08:58

mirela0911 1

26.09.2017, 09:49

Ce gustoasa e!

RODIMUR 1

26.09.2017, 09:55

Foarte bună, carnea de vițel cu legume!

anca_rm 1

26.09.2017, 09:56

ce buna mancarica , trebuie sa fie foarte gustoasa . Imi place tare mult vasu

elucubratiiculinare 1

26.09.2017, 11:03

perfecta

oanapl 1

26.09.2017, 15:28

Vă mulțumesc de aprecieri! Da ,e sățioasă și bună!

Ancutsa 1

26.09.2017, 15:52

Foarte gustos!

Rocsi 1

02.10.2017, 19:29

Ce bine arata!

dantes 1

27.10.2017, 07:37

Buna!

oanapl 1

27.10.2017, 08:12

Vă mulțumesc!

tina58 1

27.10.2017, 16:21

Foaaarte buna ! Si daca-i mai pui putina paprika si niste chimen zdrobit poti sa spui ca ai facut un gulas excelent!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

ieri la 22:08

Muschiulet de porc savuros cu rosii cherry si mozzarella gratinata

de Rocsi 9

ieri la 20:56

Salata traditionala greceasca cea mai simpla reteta

ieri la 19:20

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Vitel a la Nicosia