Cartofi in 3 culori

de Bucataras in Kamis, 14 Mar 2018 | 4989 vizualizari

 

Cartofii la cuptor sunt garnitura perfecta. I-am pregatit cu 3 mixuri de condimente de la Kamis si sunt deliciosi.
 

 

INGREDIENTE

  • Mix condimente cu boia dulce si iute
  • Cartofi albi – 500 g
  • Boia dulce – ½ lingurita
  • Boia iute – ½ lingurita
  • Ulei de masline – 30 ml
  • Sare – dupa gust
  • Mix condimente cu curry si curcuma
  • Cartofi albi – 500 g
  • Curcuma – ½ lingurita
  • Curry – ½ lingurita
  • Ulei de masline – 30 ml
  • Sare – dupa gust
  • Mix condimente cu ierburi de provence
  • Cartofi albi – 500 g
  • Cimbru – ½ lingurita
  • Oregano – ½ lingurita
  • Rozmarin – ½ lingurita
  • Ulei de masline – 30 ml
  • Sare cu plante aromatice – dupa gust
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi in 3 culori:

Imparte cartofii taiati cuburi in 3 castroane. Adauga mai intai uleiul peste fiecare si sarea si amesteca. Apoi adauga fiecare mix de condiment, care datorita uleiului se va lipi de cartofi. Vei obtine 3 castroane de cartofi condimentati bine pe care le pui la cuptor in aceeasi tava, pe hartie de copt.

Coace-i aprox 40 de min la 170 de grade. Timpul poate oscila un pic in functie de cuptor si cat de mari ai taiat cartofii.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi in 3 culori" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Panacris 1

20.03.2018, 11:49

UrsanMihaela 1

23.03.2018, 13:08

Ce bine arata, am ramas cu gandul la ei !

trifadalia 1

26.09.2018, 13:00

gustosi

COMENTEAZA

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi in sos de rosii