Cartofi sandvici cu branza philaderfia

de nadina73 in Mancare copii, 12 Mar 2010 | 2061 vizualizari

 

si pentru cei mici si pentru cei mari,..........piticoti mei au fost foarte incantati

 

INGREDIENTE

  • cartofi 7-8 bucati foarte mari
  • branza philidelphia 1 cutie
  • carnaciori de pui, de care doriti sau carnita sub orice forma
  • ardei rosu
  • masline
  • patrunjel verde
  • boabe de porumb dulce
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi sandvici cu branza philaderfia:

Se curata cartofi de preferinta sa fie mari ,apoi se taie feli nu foarte subtiri care se decupeaza  in diferite forme sau se pot praji asa rondele si se prajesc in ulei

Dupa ce sau racit se pune branza philedelphia si se lipesc cate 2 de acesi forma si marime

Se prajesc carnaciori , cremvusti sau carnita ,snitel si se servesc cu cartofi sandvici cu branza

Atat cei mici cat si cei mari vor fi foarte incantati

Se orneaza cu ardei rosu,masline,patrunjel.

 

RETETA IN IMAGINI

Cartofi sandvici cu branza philaderfia-0
Cartofi sandvici cu branza philaderfia-1

COMENTARII (7)

Dana Cristea - pusikmea 1

15.03.2010, 10:19

nadina, mare drepatate ai, copii sunt toata averea noastra
cand o creste si piticul meu, cu siguranta o sa ii fac multe din retele tale, insa trebuie sa fac rost de forme din astea faine k ale tale, unde gasesc si eu?

bita 1

15.04.2010, 00:59

asta da ,dar iti trebuie rabdare nu gluma,si cum tu ai radbare de fier

adry88 1

19.05.2011, 15:50

foarte frumos

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioşă belgiană  - Cougnolle (ou cougnou)

Brioşă...

ieri la 22:04

Muschiulet de porc in foietaj, cu sos de ciuperci cu smantana

de Rocsi 9

Muschiulet de...

ieri la 20:20

Tort cu crema de mascarpone, zmeura si piersici

Tort cu crema de...

ieri la 19:41

Coltunasi moldovenesti cu branza dulce

de Criss 6

Coltunasi...

ieri la 15:04