Ceafa de porc cu salvie si rosii

de mihaelar63 in Porc, 14 Ian 2011 | 2092 vizualizari

 

Din ciclul ,, nimic nu se pierde , totul se.... gateste !!!'' . M-am trezit cu niste bucatele de ceafa de porc , ramase de la portionat . M-am gandit sa le fac la cuptor fara pic de ulei .
nici macar nu mi-am inchipuit ca poate iesi ceva atat de gustos .

 

INGREDIENTE

  • 600 gr ceafa porc 
  • 2 rosii
  • 1 lingura piper mozaic[negru+alb+ rosu + verde ]
  • 1 lingura salvie verde tocata
  • sare
  • 500 gr cartofi
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc cu salvie si rosii:

  1. Bucatile de ceafa , se spala , se pun intr-o tavasi se amesteca cu o rosie ,  boabe de piper , salvie si sare . Tava se da la cuptorul bine incins 30 min . Serviti preparatul cald cu cartofi natur stropiti cu sosul format in tava si cu cealalta rosie taiat alaturi .

 

TIPS-URI

1

 Ceafa avand ,,firicele de grasime '' care la copt se vor ,, topi'' , nu mai are nevoie de ulei . 

2

  Boabele de piper integi sunt delicioase in preparate , fierte-coapte , nu condimenteaza totul  ,doar iti ,, explodeaza '' din cand in cand si iti desfata papilele gustative .

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Ceafa de porc  cu salvie si rosii 77826
retete culinare - Ceafa de porc  cu salvie si rosii 77827
retete culinare - Ceafa de porc  cu salvie si rosii 77828
retete culinare - Ceafa de porc  cu salvie si rosii 77829

COMENTARII (33)

corina241 1

16.01.2011, 23:34

bunnnn

mihaelar63 1

18.01.2011, 08:42

Multumesc de vizite , mancarica asta a fost cu o savoare deosebita .
Mena , mai bine mai tarziu decat niciodata

elena1988 1

08.02.2011, 13:36

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

13900 puncte

7700 puncte

6830 puncte

6560 puncte

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Foietaj cu nucă și pastă de măceșe

Foietaj cu nucă...

ieri la 20:21

Mâncare de ciuperci pleurotus cu praz

Mâncare de...

ieri la 19:29

Covrigi sarbesti

de stefy_a 3

Covrigi sarbesti

ieri la 18:25

TarteTatin - Tarta rasturnata cu mere

TarteTatin -...

ieri la 14:55