Ceafa de vitel cu vin si rosii

de Oana in Vita, 26 Noi 2009 | 28041 vizualizari

COMENTARII (8)

rivka 1

26.11.2009, 16:47

asta e una dintre mancarurile mele preferate, simplu, fara sa complici inutil si sa amesteci prea multe ingrediente, foaaarte bun oana, l-am pus la favorite, sincer mi se pare si fff potrivit pt masa de craciun cu prietenii sau seara de trecere dintre ani...
arata mai mult risoto in poza, ce orez ai folosit?

Oana 1

26.11.2009, 17:02

Rivka Ma bucur ca iti place! Chiar se face usor, ca le bagi la cuptor si nu e complicat. Orezul e unul cu bob mare, Riso Scotti, l-am fiert in apa multa cu sare, apoi nu am scurs apa, de obicei asa faceam, am pus un cubulet de unt si am lasat acoperit si s-a umflat mult. Tare bun a iesit! O sa pun fripturica si in pagina speciala de Craciun

Teo 1

26.11.2009, 18:27

M-ai omorat cu friptura asta! Nu am mai mancat de muult, si fiarta in suc de rosii este o bunatateee! are un gust aparte!

Oana 1

26.11.2009, 18:35

Asa e, Teo! Ma bucur ca iti place si tie!

ANCA 1

26.11.2009, 23:11

bun tare tre sa fie, in seara asta am mancat si noi un gratar de vitel, daca vedeam mai repede reteta ta, il faceam asa!

Oana 1

26.11.2009, 23:16

Ancuta, data viitoare

liana_geicu 1

26.11.2009, 23:39

Oana, mai ai o portie mica si pentru mine, ca tare bine mai arata fripturica ta in sos de rosii!

Oana 1

27.11.2009, 19:40

Lia, data viitoare si pentru tine pastrez o portie generoasa!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume cu carne de vita-“Munazaleh”