Ceapa umpluta

de Miha in Pui, 11 Aug 2010 | 2286 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cepe mari
  • 1 piept de pui
  • 3 catei usturoi
  • 2 rosii
  • 1 cana suc de rosii
  • sare
  • busuioc si cimbru
  • 50 g mozzarella
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceapa umpluta:

Ceapa se curata, apoi cu ajutorul unei lingurite scobim mijlocul, pana raman 2 straturi. Cu un cutit bine ascutit se cresteaza marginile. Asta e pentru cine are timp sa se joace. :))

Pieptul de pui se taie cubulete. Miezul de la ceapa se toaca marunt impreuna cu usturoiul si se calesc in cateva linguri cu ulei de masline. Se adauga cubuletele de carne, rosiile curatate de pielite si pasate, apoi sucul de rosii. Se sareaza dupa gust si se asezoneaza cu cimbru si busuioc.

Se fierbe pana scade toata zeama, apoi se da deoparte si se lasa sa se racoreasca putin. Se umplu cepele cu cubuletele de carne si se acopera cu mozzarella rasa pe razatoarea cu ochiuri mari.

Vasul termorezistent uns cu putin ulei, in care am pus cepele se da la cuptor la foc mediu pana se topeste si se rumeneste stratul de mozzarella.

Se servesc calde.

 

 

RETETA IN IMAGINI

Ceapa umpluta-0
Ceapa umpluta-1
Ceapa umpluta-2

COMENTARII (27)

ela

ela 1

21.08.2010, 00:51

Sylvia

Sylvia 1

21.08.2010, 11:08

Pe unde hoinaresti si nu bucataresti ? Sigur esti pustioaca, si eu ma pregatesc de aniversare dar noi nu imbatranim draga ne maturizam pe an ce trece, eu asa zic. we placut.

Oana

Oana 1

28.08.2010, 23:46

Mmm, buuun! m-a luat o foame

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Valclaudia

13900 puncte

Constelatialeu

7700 puncte

mirela0911

6830 puncte

Rocsi

6560 puncte

merisor

5200 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Bulz dacic
  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D

  • 05

    L

  • 06

    MA

  • 07

    MI

  • 08

    J

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!