"Ceva" cu spanac

de LadyCrs in Somon, 1 Ian 2013 | 2770 vizualizari

COMENTARII (11)

portiadelumina 1

01.01.2013, 14:31

E "ceva" ce-mi place mult

- Andreea - 1

01.01.2013, 14:32

poate de la apa spanacului...insa uitindu-ma la ingrediente...cred ca e tare bun

Valclaudia 1

01.01.2013, 14:37

daca e vrede e bun! Clar....

Valclaudia 1

01.01.2013, 14:43

verde

MotanLaOale 1

01.01.2013, 14:52

Bunica 1

01.01.2013, 15:06

E altceva in afara de carne

Bya Ralu 1

01.01.2013, 16:11

da arata ok!cred ca e super bun

Aurelia 07_07 1

01.01.2013, 17:35

Arata foarte bine

Lau 1

01.01.2013, 22:39

adry88 1

03.01.2013, 13:29

bine arata

Rahela Velicu 1

22.06.2021, 22:36

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Brânză feta la cuptor cu măsline, un aperitiv cu savoare mediteraneană