Chec aperitiv

de angyb in Aperitive / Garnituri, 29 Aug 2012 | 2525 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 200 g prosciutto cotto
  • 1 gogosar rosu
  • 150 g masline negre fara samburi
  • 4 linguri de faina
  • 200 g cascaval
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv:

Bateti spuma albusurile cu un pic de sare dupa care adaugati galbenusurile ,prosciutto ,gogosarul si maslinele taiate marunt si la sfarsit adaugati faina si sare.

Turnati intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dati la cuptor aproximativ 45 de minute dupa care adaugati cascavalul taiat cubulete si mai dati la cuptor 15 minute.

 

 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Chec aperitiv 175374
retete culinare - Chec aperitiv 175375

COMENTARII (13)

Rocsi 1

29.08.2012, 21:28

Bun si gustos!

Lau 1

30.08.2012, 13:39

bun

angyb 1

30.08.2012, 14:57

Multumesc la toate

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

7490 puncte

6130 puncte

5470 puncte

5280 puncte

4620 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Prajitura Lamaita
  • 28

    L

  • 29

    MA

  • 30

    MI

  • 01

    J

  • 02

    V

  • 03

    S

  • 04

    D