Chec aperitiv

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 1 Mar 2010 | 4088 vizualizari

 

ceva bun cu putini bani si timp

 

INGREDIENTE

  • 4-5 oua
  • 3-4 linguri de unt(topit) sau ulei
  • 100g faina
  •  1 praf de copt
  • sare
  • 250g salam,parizer,sunca,bacon(cu siguranta aveti prin frigider ramase)
  • 1 cutie de masline negre fara samburi
  • 1 ardei mic rosu
  • 1 ardei mic verde
  • putin patrunjel verde tocat
  • 100 -150g cascaval ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv:

Se amesteca 4 oua cu untul topit si racit,faina ,sarea si praful de copt


Se taie cubulete mici si marunte salamul,sunca,maslinele,ardeiul,patrunjelul


Se amesteca toate taiate cu compozitia din faina


se pun in tavi de cozonac unse in prealbil cu puitn ulei si eu pun o folie de aluminiu(se scoate mai usor din tava)


se coace la 180 grade aproximativ 45-50 minute


dupa ce s-a copt se lasa sa se racesca putin in tava si apoi se scoate altfel se poate rupe.


Dupa ce s-a racit se taie felii-un aperitiv grozav de bun


din pacate nu am poza numai cu platoul de aperitiv,dar o sa pun cu tot cum era pe masa


 

RETETA IN IMAGINI

retete culinare - Chec aperitiv 20020
retete culinare - Chec aperitiv 20023
retete culinare - Chec aperitiv 20024
retete culinare - Chec aperitiv 20025

COMENTARII (5)

violette 1

02.03.2010, 14:10

Bun, bun!

Teo 1

02.03.2010, 20:33

tare frumos!

mariac 1

07.04.2010, 00:02

COMENTEAZA

Portia de lumina

Flamand si satul

Am fost şi azi la oraş, mai bine zis în orăşelul în care merg deseori cu problemele administrative inerente, locul în care, de voie, de nevoie, pentru că nu poţi pleca mai departe oricând, îţi faci şi cumpărăturile mai...

Cand soarele saruta marea

Vară, soare, nisip, valuri, umbrele şi şezlonguri, soarele sărută marea, toate sub un cer senin, brăzdat uneori doar de aeroplanul ce face reclamă la seminţe, un cadru arhicunoscut multora dintre cititori, un cadru care, aparent, n-ar...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Va rugam verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

TOP
utilizatori

11360 puncte

10740 puncte

Ina 7

7980 puncte

6390 puncte

5750 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

GĂTIM, RÂDEM
ȘI GLUMIM, PE:

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Parjoale de legume si branza

de Rux 9

Parjoale de...

pe 29.09 la 23:40

Cornulete a la `Adinuta San

Cornulete a la...

pe 29.09 la 18:19

Chiftele de legume

de Ksenya 4

Chiftele de legume

pe 29.09 la 15:20

Tortellini cu carne si ardei

Tortellini cu...

pe 28.09 la 22:27