Chec aperitiv mozaic

de La Ancuta in Aperitive / Garnituri, 16 Ian 2014 | 10399 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 150 ml smatana pentru gatit
  • 250 g faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 200 g sunca
  • 200 g cascaval
  • 1 ardei kapia rosu
  • 1 ceapa rosie
  • 5-6 masline fara samburi
  • 100 ml lapte
  • sare, piper
  • cimbru
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec aperitiv mozaic:

Mixam ouale cu sare pana cand devin spumoase apoi adaugam smantana si mixam in continuare. Amestecam faina cu praful de copt si o adaugam peste oua amestecand pana cand se incorporeaza.

Sunca o taiem cubulete, la fel si ardeiul. Ceapa si maslinele le taiem marunt iar cascavalul il dam pe razatoarea cu ochiuri mari. Adaugam in aluat sunca, ardeiul si maslinele iar apoi cascavalul si ceapa. La final adaugam laptele si cimbrul iar apoi potrivim de sare si piper.

Turnam compozitia in tava de chec tapetata cu hartie de copt. Dam tava la cuptor, la foc potrivit pana cand se rumeneste deasupra si trece testul scobitorii (40-50 min.).

Lasam sa se raceasca apoi il putem servi.

Sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec aperitiv mozaic" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Oua umplute