Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Checurile aperitiv sunt super bune. Le poti adauga ce ai prin frigider si ies tare gustoase, le poti pune si la pachet.
Pentru Reteta de chec aperitiv am folosit urmatoarele ingrediente: faina, oua, masline, cas sarat, salam, ardei kapia, mozzarella si ulei.
Sper sa va faca cu ochiul!
Iata cum se prepara reteta de chec aperitiv:
Mai intai, se pregatesc ingredientele uscate. Se cantareste faina. Casul, salamul si ardeiul spalat se taie cubulete potrivite.
Intr-un vas se mixeaza spuma cele 7 oua si un praf de sare. Se adauga faina cernuta cu praful de copt si se incorporeaza.
Se adauga ingredientele taiate cuburi, maslinele si piper sau alte condimente dupa gust.
Se amesteca astfel incat sa se distribuie uniform in compozia umeda.
Se pregateste o tava de chec (eu am folosit una termorezistenta, din ceramica) prevazuta cu hartie de copt. Compozitia se toarna usor in tava, se niveleaza si se presara mozzarella rasa.
Checul se coace in cuptorul preincalzit, timp de aproximativ 50 minute, la 180 grade C.
Se taie dupa ce s-a racit complet.
Bun, spornic si gustos.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult